MOOIEVROUWEN +

Speciaal voor vrouwen uit de 3e levensfase heb ik een bijzonder programma ontwikkeld. Met veel liefde en compassie, ik ben er tenslotte zelf ook eentje.

Je hebt al veel gedaan in het leven, met de liefdes in je leven, kinderen, studie, werk en nog wat meer van die hele belangrijke zaken.
Je was altijd volop bezig, vaak met al die ballen in de lucht aan het houden.

En nu zit je (ineens) in deze hele andere levensfase. De levensfase waarin je te maken krijgt of alweer hebt gehad met mantelzorgen voor je ouders, vertrekkende kinderen, wellicht een veranderende relatie, ben je misschien al gestopt met werken en ben je bezig met een hele nieuwe levensinvulling.
De levensfase waarin je ook steeds meer te maken krijgt met verlies, op alle fronten.

De ergste perikelen rondom de overgang liggen als je geluk hebt achter je. Je merkt aan alles dat je lijf definitief veranderd is en je hormonen een heel ander leven leiden.
En je merkt ook dat onze maatschappij nog niet echt gewend is aan de actieve oudere vrouw. De neiging is nog steeds om de rijpe oudere vrouw aan de kant te schuiven, als niet meer aantrekkelijk genoeg en overbodig geworden.
Maar werkelijk, wellicht komt het meest interessante stuk in ons leven er nu aan!
We laten ons niet zomaar wegzetten als niet meer interessant, niet snel genoeg, niet meer in staat om te leren.

Het tegendeel is waar. Want:

  • je kan in deze levensfase nog meer helderheid krijgen over jouw leven
  • welke ballast kun je loslaten
  • welke keuzes wil je nog maken in jouw kostbare leven
  • en durf je werkelijk te kiezen voor jezelf
  • gun jij jezelf zelfcompassie
  • en wat kan je doen met vergeving

Jouw eigenheid kent eindigheid en is tegelijkertijd oneindig. Want wie ben jij werkelijk zelf, welke waarden wil jij nog leven en doorgeven? Leef bewust in deze unieke levensfase!

Het is een cyclus van 6 sessies. Om zo nog meer tot de kern te komen: jouw wijsheid en kracht, jouw liefde en pracht in jouw leven.

worden wie je bent
gewoon bijzonder