REIS VAN JE LEVEN met het Talentenspel

Durf jij het aan?
Om weer op pad te gaan?
Net zoals de held de reis maakt?

De held merkt dat het niet  helemaal oké is, er ontbreekt iets belangrijks in het leven. Er moet meer uit te halen zijn. En het moet ergens te vinden zijn, maar waar? Het vraagt moed om op pad te gaan en ook nog eens buiten dat bekende pad te gaan! De held aarzelt, maar dan is het toch écht tijd om de stap te wagen.
Daar gaat ie, maar waarheen? En hoe moet dat dan?
Op het nieuwe pad zijn avonturen en obstakels. Er zijn zowel oude bekende helpers als nieuwe onverwachte helpers.
En zo vindt de held de unieke schat,  en gaat weer huiswaarts om deze schat uit te pakken en te leven.

Graag loop ik een stuk met je mee op de reis van je leven. Ik begeleid je hierin met het krachtige Talentenspel.

HET TALENTENSPEL Durf jij te spelen?

Iedereen heeft een eigen unieke missie in dit leven. Iedereen van de 7 miljard mensen op onze wereld. Ook jij. Niemand anders doet de dingen zoals jij het doet, op jouw eigen waardevolle manier. En voor die missie heb je jouw eigen mix aan talenten. Zodat jij het kan doen op jouw manier, in je werk, in je privéleven, waar je ook bent op je levenspad.

Het talentenspel is een inspirerende en bijzondere manier om zicht te krijgen op jouw missie. Om met andere ogen naar je talenten te kijken en ze te leren kennen.
Wat heb je nodig voor jezelf, wat heb je nodig voor je werk en allerlei relaties, waarin heb jij betekenis? Allemaal vragen die aan bod komen. Hoe gaat jouw reis? En waarheen?

Het talentenspel is een levensspel wat je hart raakt. Het speelt met de archetypen.
Allemaal bedoeld zodat jij jouw reis maakt en gaat doen en leven zoals het bedoeld is.

Zo geeft het je inzicht en richting. Het geeft een boost aan zelfvertrouwen. Je ontdekt op een hele nieuwe manier wie jouw talenten zijn. Wat zijn eigenschappen en vaardigheden? Je talenten kunnen en willen steeds rijper worden, steeds voller en krachtiger. Het zijn immers jouw helpers! Maar tegelijkertijd kunnen ze ook jouw valkuil zijn en hebben ze hun eigen vervormingen. Je komt erachter welke boodschap ze voor je hebben en wat ze van je nodig hebben.

Jouw eigen waarden worden duidelijk, en je weet welke keuzes en stappen je kan maken.
Je leeft jouw leven, en niet meer het leven volgens de eisen en verwachtingen van anderen. Het gaat om  jouw waarden, de kracht van jouw talenten en jouw eigen innerlijke motivatie.

Het is jouw missie!

Het maakt niet uit waar je je op je levenspad bent, het Talentenspel zal je altijd nieuwe waarden en betekenis schenken. De held vindt de schat. Jij ook?

worden wie je bent
gewoon bijzonder

Reis van je leven