Mijn verhaalMargaManders-Face shot

Ik ben Marga Manders, coach en trainer  vanuit hart en ziel. Veilig en inspirerend, om zo met jou te vinden wat werkelijk belangrijk is in jouw leven.

Ik heb al een lange tocht achter de rug. Geboren in Eindhoven in 1960 is het een leven lang leren in werk en in persoonlijk leven, op veel verschillende plekken  en met veel verschillende mensen. Rode draad is het begeleiden van mensen die keuzes wilden of moesten maken, altijd op belangrijke momenten in het leven.
Ik heb ervaren wat reorganisaties en faillissementen betekenen. En ook  burn-out en ontslag.
Zodat ik nu helemaal kan doen wat ik zelf wil!

díe coaching en training geven voor meer bewustzijn, betekenis en geluk, voor een mooiere wereld voor ons allen

Door mijn gezondheid kan ik niet altijd doen wat ik graag wil. Daarom heb ik  steeds weer te kiezen wat ik met mijn kostbare leven wil en kan. Dit actief accepteren, dit iedere keer opnieuw toelaten is mijn allergrootste uitdaging. En tegelijkertijd trouw blijven aan mijn waarden en mijn talenten steeds verder te laten bloeien om zo mijn missie leven.

Op deze manier ben ik geworden wie ik ben. Met een groot inlevingsvermogen, creativiteit en plezier, met een mix van allerhande coachingsmaterialen en inzichten om jou te inspireren om jouw keuzes te maken en om te leven volgens jouw waarden. Zodat jij dat kan doen wat werkelijk van betekenis is, voor jouzelf en de wereld om je heen. Voor meer zingeving, voor meer geluk.

Ons leven is kostbaar, leef het zoals het bedoeld is.

we zullen blijven onderzoeken
en het doel van al dat onderzoek
zal zijn dat we aankomen waar we begonnen zijn
en dan pas weten waar we zijn
T.S. Eliot